Frits_Markus

Frits Markus

Markant NVM-Makelaars

Over Frits Markus

Frits Markus: een zeer betrokken en gepassioneerde NVM-makelaar. Jij krijgt méér voor elkaar met mij als jouw NVM-makelaaar. Ik denk in praktische oplossingen met een creatieve geest. Daarnaast ben ik doelgericht. Uiteraard gaat dit op een menselijke wijze waarbij respect, kennis, doorzetten en vertrouwen kernwaarden zijn. Mijn specialismen: verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en adviseur.

Markant NVM Makelaars Barendrecht zich in voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis, de huidige woning wil verkopen of alleen een taxatie nodig heeft. Dat doet zij al ruim 20 jaar met een hecht en stabiel team en met veel succes. Zo succesvol dat de geboden diensten al jarenlang een ruime 9 scoren op Funda.

Markant NVM-Makelaars, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende makelaarskantoren, is een begrip binnen het groene eiland IJsselmonde. Kernwoorden voor dit succes zijn: actief, deskundig, transparante en persoonlijke werkwijze, gedegen marktkennis, traditioneel en innovatief. Er wordt gebruik gemaakt van het NVM-uitwisselingssysteem, Funda en sociale media.

Specialismen

Huis verkopen
Huis aankopen
Starters
Wonen 50-plus
Wonen 60-plus
Exclusieve woningen
Woonruimte expats
Landgoed wonen
Wonen aan water
Jaren dertigwoning

Recent aanbod