harry boertjes

Harry Boertjes

Boertjes Makelaardij en financiele diensten BV

Over Harry Boertjes

Harry Boertjes, brede kennis en gespecialiceerd in paardenbedrijven.

Harry is meer dan 40 jaar actief in de makelaardij. In 1981 nam hij het bedrijf samen mijn zijn vrouw Irma over van zijn vader die ook actief was in woningen, bedrijfs- en agrarisch vastgoed.
Vanuit de passie voor de paardensport is binnen het kantoor het specialisme ontstaan voor de paardenobjecten.
Naast de werkzaamheden waren er ook altijd veel bestuurlijke activiteiten binnen de makelaars en taxatiewereld. Zo heeft hij 7 jaar het voorzitterschap gedaan van Neerlandia en ook 7 jaar voorzitter van de vakgroep Agrarisch en Landelijkvastgoed NVM geweest. Tevens 4 jaar algemeen penningmeester van de NVM en daarvoor diverse andere functies. Het een en ander leverde hem het Erelidmaatschap van de NVM op.
De derde generatie is ook actief binnen het bedrijf. Dochter Carmen is wonen en agrarisch makelaar en ook actief in de paardensector. Samen alle actieve medewerkers zal ook in de toekomst gewerkt worden in het brede spectrum van wonen, bedrijfspanden en de agrarische objecten.

Het kantoor.
Boertjes makelaardij is een generalistisch kantoor. Dat wil zeggen dat zij actief is in de woningmarkt, bedrijfs onroerend goed en Agrarisch onroerend goed. Het kantoor bestaat al meer dan 70 jaar en is gevestigd in Staphorst en werkzaam in een grote regio.
Bijzonder is de specialistische kennis van paardenbedrijven zoals maneges en, trainingsstallen. Het werkterrein hiervoor is in heel Nederland. Tevens is er een groot netwerk in Hippisch Nederland.

Naast de makelaardij activiteiten zijn Harry en dochter Carmen ook breed inzetbaar als gecertificeerde NRVT taxateurs voor agrarisch- en bedrijfs onroerend goed en voor woningen. Voor paardenbedrijven en reguliere bedrijfspanden worden de taxaties al enkele jaren uitgewerkt in het Taxatie Management Systeem van TMI. Dit is een taxatie model die door veel opdrachtgevers o.a. enkele banken, wordt gevraagd. Het rapport geeft eenduidigheid en de rekenmodellen geven transparantie bij de onderbouwing.

Specialismen

Huis verkopen
Huis aankopen
Starters
Woonhuis monument
Landelijk wonen
Woonboederijen
Exclusieve woningen
Herontwikkeling vastgoed
Landgoed wonen
Projectontwikkeling
Bedrijfshuisvesting
Erfpacht
Executieverkoop
Monumenten
Recreatiewoningen
Agrarische grond
Advies herontwikkeling
BOG taxaties
Detailhandel, winkelcentra
Business
Incourant onroerend goed
Landelijk vastgoed
Maneges
Melkveehouderij
onteigening
Paardenhouderij
Pluimveehouderij
Recreatiewoningen
Rood-voor-rood regeling
Ruimte voor ruimte
Varkensbedrijfen
Veilingen
Zorgboederijen
Agrarisch
Veehouderij
Grondverwerving

Recent aanbod